Despre companie


DOM imobil este o agenție imobiliară care ofera suport profesionist în tranzacții de închiriere, cumparare si vânzare de apartamente, case si terenuri. Colaborăm cu un număr mare de dezvoltatori și reinnoim constant baza de clienți - puteți fi sigur că vom găsi oferta perfectă pentru dvs. cât mai curând posibil.


DOM imobil este singura companie care utilizează cele mai avansate tehnologii de pe piața serviciilor imobiliare. Secretul este că munca noastră este construită pe un sistem complex CRM special, care nu are analogii în țara noastră.

Ce înseamnă asta pentru Dvs.?

1) Economisirea timpului

Fără a vă părăsi casa, puteți compara parametrii mai multor obiecte și vă puteți înregistra pentru a le vizualiza. Și dacă nu vă place nici una dintre opțiuni, atunci vă puteți abona la actualizări ale acestei categorii.

Dacă vindeți un imobil, atunci anunțul dvs. va apărea în sistem (și în continuare pe site-urile de vânzări și paginile din rețelele sociale) imediat după încheierea contractului - totul se va întâmpla imediat, alaturi de dvs.

Și puteți face o tranzacție de schimb chiar pe site - trebuie doar să găsiți oferta care vă convine și să trimiteți o cerere.

2) Asigurarea calității

Sistemul nostru de lucru este complet automatizat - ne permite să procesăm 100% din solicitari și să selectăm ofertele în câteva minute, în funcție de parametrii doriți. Garantăm că anunțul dvs. nu va fi niciodată pierdut sau uitat.

3) Abordare individuală

Puteți alege un agent personal care să vă conducă tranzacția. Oferim toate consultările gratuite - contactați-ne în orice mod convenabil.