Descarca PDF

Botanica

Veniamin Apostol
13 165 EUR
506 EUR/m²
Suprafața 
26 m²
Numărul de camere
1
Etaj
1 / 13
ID
937
Descrierea
Spre vinzare apartamente in Complexul Locativ "Teatral". Complexul este compus din 4 blocuri locative: Blocul „A” are 15 nivele locative, pe cind blocurile „B”, „C” și „D” au câte 11 nivele. Apartamentului cu suprafata de 26.3 m.p este divizat in: dormitor , bucatarie, bloc sanitar,antreu. Caracteristici:
-clădirile blocurilor sunt construite cu carcasă din beton armat;
-pereții sunt din beton celular;
-ascensor silentios de ultima generatie;
-dotat cu sistem de ventilare intensivă, cu sistem anti-incediar;
-geamuri termopane;
-toate comunicațiile sunt conectate;
-incalzire autonoma in fiecare apartament;
Complexul este amplasat intr-o regiune verde, linistita , izolata de galagia urbana, cu acces usor la drumurile principale, statie de transpot public in toate directiile. *Apartamentul poate fi predat in varianta alba sau sura, ceea ce permite negocierea considerabila a pretului. Achitare individuala pentru fiecare cumparator!

Mai multe oferte pe www.DOMimobil.md
ID 937
Tip obiect  Blocuri noi
Tip tranzacție  Vânzare
Suprafața  26 m²
Suprafața încăperilor clădirii  18 м2
Preț pentru întregul obiect 13 165 EUR
Preț pentru un metru 506 EUR
Bloc locativ nou Da
Sector Botanica
Strada Veniamin Apostol
Numărul de camere 1-camere
Etaj 1
Numărul de etaje 13
Numărul apartamentelor în clădire 350
Lucrări de finisare variantă prefinalizată
Termen de dare în exploatare III квартал 2019
Совмещёный санузел Există
Garaj/Parking Există
Tip parcare наземная
De la constructor Da
Materialul de perete пеноблоки
Ferestre ferestre termopan
Descrierea clădirii Complexul Locativ „Teatral” este compus din 4 blocuri locative. Blocul „A” are construite 15 nivele locative. Blocurile „B”, „C” și „D” au câte 11 nivele. Clădirile blocurilor locative sunt construite cu carcasă din beton armat. Pereții caselor sunt din beton celular.Blocurile locative sunt dotate cu ascensoare moderne.Apartamentele Complexului Locativ sunt dotate cu sistem de ventilare intensivă, cu sistem anti-incediar și au instalate calorifere, uși la intrare și geamuri termopane. Toate comunicațiile sunt conectate și este instalat cazanul pentru încălzire autonomă.Complexul Locativ „Teatral” are construite 350 de apatrtamente ce se dau în exploatare „în versiune albă”. Spațiul celui mai mic apartament cu o odaie din acest Complex locativ începe de la 18,1 mp. Apartamentele cu o cameră au suprafețele până la 39 mp și au schițe diferite ce sunt cu saloane separate de bucătărie sau de tip „Studio” (unde bucătăria este unită de camera de zi).Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu un spațiu general de la 60mp până la 71,7 mp și au planificări cu un bloc sanitar și camere separate.Mai multe oferte pe www.domimobil.mdID 104
Tip planseu Beton armat monolit
Tip de construcție жилое
Stare Variantă albă